Parcurile Baciu si Tipografie urmează a fi amenajate

Parcurile Baciu si Tipografie urmează a fi amenajate

Primăria Municipiului Giurgiu continuă amenajarea spațiilor verzi din oraș. Până la sfârşitul acestui an, municipalitatea va demara lucrările pentru reamenajarea a două parcuri din Giurgiu, parcul Baciu din cartierul Teatrul de Vară și parcul Tipografie din cartierul Oinac. Cele două obiective de investiții se află în procedură de achiziție și urmează ca în cel mai scurt timp să se semneze contractele de achiziție publică.
Acestea vor fi recondiţionate prin plantarea de arbori şi arbuşti, amenajarea de locuri de joacă pentru copii, refacerea aleilor pietonale şi pavarea lor cu dale, asigurarea iluminatului public în sistem fotovoltaic, amenajarea spaţiilor verzi cu gazon şi sistem de irigaţii şi dotarea cu mobilier urban: stâlpi ornamentali pentru iluminat, bănci şi coşuri de gunoi.
Pe lângă aceste lucrări, în parcul Tipografie va fi pusă în funcţiune fântâna arteziană existentă prin dotarea acesteia cu pompe şi instalaţii specifice.
De acest parc vor beneficia toţi locuitorii din ansamblul de blocuri Oinac care sunt în număr destul de mare şi care în prezent nu au la dispoziţie suficient spaţiu pentru recreere şi relaxare.

Ultima modificare: 27.11.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Ultimele pregatiri pentru 1 Decembrie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.